Gladdansen - 10-årsjubileum

Postet av Melhus IL - Trim den 1. Feb 2016

Fra 10-årsjubileumet

Fredagskvelden den 28. oktober 2011 var 85 danseglade seniorer samlet i en fint pyntet festsal i Ler samfunnshus. 10-års jubileum for Gladdansen i Melhus skulle feires. Alle dansegruppene i Melhus var inviterte og samtlige 6 grupper var representert med dansere. Melhus kommune er kjent for stor aktivitet innenfor seniordansen og i forhold til folketallet en av de mest aktive kommunene i hele landet. En har også lykkes med å få med flere karfolk enn i mange andre dansegrupper.

Aud Lunde Solem ønsket velkommen og ledet festen. Det ble servert gryterett og kaffe og bløtkaker. Trygg hadde diktet velkomstsang for anledningen. Ragnhild Omdal hadde skrevet 10-års beretning for gladdansen som ho las opp for forsamlingen.

Jubileumsberetning og sanger: klikk her

Leder Aud Folgerø hilste fra regionen og overrakte blomster. Hun ga ros til dansegruppene i Melhus for stor aktivitet. Det ble gjort ekstra stas på Gunvor Onsøyen og Ragnhild Omdal som var de to første danselederne i Gladdansen og gjorde et grunnleggende arbeid for å rekruttere dansere. De er fortsatt er i full aktivitet som danseledere. De fikk varm takk, applaus og gaver for innsatsen. Trygg Hansen skriv i velkomstsangen:

Det var a Ragnhild som startet hele ballet,
og fikk a Gunvor også te å føle kallet,
og etter kvart så vart det fleir` enn to i tallet
som laga skallet
som ligg i bunn.

Det var helsinger og gaver fra de inviterte dansegruppene, solosang av Svein Omdal og sang av Gladdansens egen kvartett.

Det oppsatte danseprogrammet på 12 danser ++ ble gjennomført med bravur før en vellykket og trivelig kveld ble avsluttet. Stor takk til Audhild, Gerd, Kjersti og Solveig for arbeidet med forberedelser og gjennomføring av festen.