Gladdansen - 10-årsjubileum

Postet av Melhus IL - Trim den 1. Feb 2016

Fra 10-årsjubileumet

Fredagskvelden den 28. oktober 2011 var 85 danseglade seniorer samlet i en fint pyntet festsal i Ler samfunnshus. 10-års jubileum for Gladdansen i Melhus skulle feires. Alle dansegruppene i Melhus var inviterte og samtlige 6 grupper var representert med dansere. Melhus kommune er kjent for stor aktivitet innenfor seniordansen og i forhold til folketallet en av de mest aktive kommunene i hele landet. En har også lykkes med å få med flere karfolk enn i mange andre dansegrupper.

Aud Lunde Solem ønsket velkommen og ledet festen. Det ble servert gryterett og kaffe og bløtkaker. Trygg hadde diktet velkomstsang for anledningen. Ragnhild Omdal hadde skrevet 10-års beretning for gladdansen som ho las opp for forsamlingen.

Jubileumsberetning og sanger: klikk her

Leder Aud Folgerø hilste fra regionen og overrakte blomster. Hun ga ros til dansegruppene i Melhus for stor aktivitet. Det ble gjort ekstra stas på Gunvor Onsøyen og Ragnhild Omdal som var de to første danselederne i Gladdansen og gjorde et grunnleggende arbeid for å rekruttere dansere. De er fortsatt er i full aktivitet som danseledere. De fikk varm takk, applaus og gaver for innsatsen. Trygg Hansen skriv i velkomstsangen:

Det var a Ragnhild som startet hele ballet,
og fikk a Gunvor også te å føle kallet,
og etter kvart så vart det fleir` enn to i tallet
som laga skallet
som ligg i bunn.

Det var helsinger og gaver fra de inviterte dansegruppene, solosang av Svein Omdal og sang av Gladdansens egen kvartett.

Det oppsatte danseprogrammet på 12 danser ++ ble gjennomført med bravur før en vellykket og trivelig kveld ble avsluttet. Stor takk til Audhild, Gerd, Kjersti og Solveig for arbeidet med forberedelser og gjennomføring av festen.0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline