Melhus/Gimse G16 mottok Melhus idrettslags prestasjonspokal

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 31. Mar 2019

Melhus/Gimse G16 sesongen 2017/2018
Foto: John Lerli, TrønderBladet

I statuttene for utmerkelser i Melhus idrettslag tildeles lagets prestasjonspokal til en individuell utøver eller lag som har oppnådd spesielt gode resultater i en eller flere disipliner. Pokalen kan vinnes av idrettsutøvere eller lag som har tatt medalje i et offisielt Norgesmesterskap eller tilsvarende/bedre, eller idrettsutøvere som har deltatt på det norske landslag i en eller annen idrett. 

På lørdag ble Melhus/Gimse sitt G16-lag i håndball tildelt pokalen for sine prestasjoner sesongen 2017/2018. 

Og hvilken sesong dette var for laget. Seriemestere og dobbelt Norgesmestere. Vinnere av Bring-serien, som er landsserien for sin årsklasse, og vinnere av NM Beach-håndball sesongen 2017/2018.

Prestasjonene vitner om en gruppe spillere som er talentfulle, treningsvillige og seriøse. Noe som også har ført til enkelte spillere også har blitt tatt ut til representasjonsoppdrag på krets og nasjonalt nivå. For at disse prestasjonene har blitt mulig skal vi også huske på at apparatet rundt laget, Trenere, lagledere og ikke minst foreldregruppen. Uten deres innsats og entusiasme ville dette ikke vært mulig.

Spillere:

Sondre Flå, Henrik Optun Schult, Eskil Lund, Thomas Martinsen, Victor Rian Losen, Oliver Røddesnes, Sebastian Torp, Petter Einskar Johnsen, Sebastian Teigen, Mikkel Hårsaker Mærk, Sondre Orheim, Stian Erdal Sivertsen, Elias Raanes Sæteraas, Bjørn Otto Havdal, Philip A Elvenes.

Trenere/lagledere:

Asle Hårsaker, Inger Mærk, Ole Anton Sæteraas, Jens Otto Havdal, Hilde Martinsen

Gratulerer med flotte prestasjoner og det blir spennende å følge disse talentene videre.

Mikkel Hårsaker Mærk mottar pokalen fra leder i Melhus idrettslag Stein Ivar Foss
Foto: John Lerli, TrønderBladet