Herrehåndball tilbake i Melhus/Gimse

Postet av Melhus IL - Håndball den 4. Mai 2012

Etter ett år uten herrehåndball, har Melhus/Gimse igjen valgt å melde opp et herrelag i seriespill. Herrelaget vil i sesongen 2012/2013 spille i 3.divisjon og flere spillere ønskes velkommen til å spille herrehåndball i Melhus/Gimse.

Laget har redusert de sportslige ambisjonene sammenlignet med tidligere år, og hovedtyngden av spillerne består av tidligere håndballspillere som ønsker å gjøre et "come back" på håndballbanen. 

"Vi har et håp om at dette kan trekke til oss flere spillere som enten har forlatt klubben eller har hatt et opphold i håndballkarrieren", sier Åsmund Hansen, sportlig leder i Melhus/Gimse håndball. Til tross for at ambisjonene er noe redusert mener klubben at det er viktig at yngre spillere har et herrelag å se opp til og hvor de eldste aldersbestemte klassene har anledning til å hospitere. Laget har allerede en kjerne på 12-15 spillere, men det er likevel ønskelig med flere i spillerstallen.

Laget er en videreføring av "mosjonistherrene" hvor det i år har vært stort fokus på trivsel og samhold. Trener John Horg forsikrer at dette vil videreføres, men at treningene fortsatt vil gjennomføres med kvalitet. Dette er en glimrende form for lystbetont trening.

Laget vil neste sesong, i tillegg til å spille seriekamper, gjennomføre en trening i uka. Treningene vil fortinnsvis være søndags kveld.

Lyst til å være med, eller kjenner noen som har lyst, ta kontakt med:

Lagleder
Jahn Andre Johnsen
Tlf.: 45215111
Epost: jaanjoh@online.no

Trener
John Horg
Tlf.: 92647341 
Epost: John.Horg@franzefoss.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.