Velkommen til årsmøte i Melhus IL Trim 2024

Postet av Lasse Børgersen den 4. Feb 2024


Årsmøtet avholdes 27. februar kl 19:00-20:00 i klubbhuset i Gruva 1.etg


Vi har noen medlemmer som avslutter sine verv i styret, og vi søker nå nye engasjerte personer. Målet vårt er å fortsette å tilrettelegge og utvikle tilbudene gjennom avdelingen for trim. For å kunne fortsette med dette, trenger vi flere engasjerte personer som kan delta sammen med og i styret. Hvis du har tanker, ideer eller ønsker om å bidra, vil vi gjerne at du tar kontakt innen 13. februar 2024. Sammen kan vi forme fremtiden for vår trimavdeling. 


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 13.februar 2024 til melhusiltrim@gmail.com. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

forslag-til-sak-arsmote.docx


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.melhusil.no og lenke via våre Facebook-sider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Melhus Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.


For mer informasjon om årsmøte se Melhus Idrettslags lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder i Melhus IL Trim, Lasse Børgersen, kontaktes på telefon 41626581 eller e-post melhusiltrim@gmail.com


Velkommen til årsmøte!

Saksliste årsmøte 27.02.2024.pdf

Årsmelding Melhus Trim 2023.pdf

Budsjett 2024.jpg

Resultatrapport.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.