Avsluttet med stil

Postet av Lagleder Fellesbruker den 13. Mar 2016

Selv om ingen av lagene hadde noe å spille for, var det viktig for oss å avslutte med stil. Vi hadde et ønske om å vise frem hvordan vi ønsker å spille neste sesong. Vi skulle stå tett i forsvar for så å flyttte laget hurtig fram i kontringsfasene. Deretter skulle vi samle oss for så å angripe fra flere vinkler. Spesielt midtback og høyre back skulle ta et mye større skuddansvar. Etter hvert skulle vi også få spilt ut til kantene.

Bjugn var allerede før kampen fortapt på sisteplass, og er et lag vi normalt bør slå enkelt. Det er ikke til å stikke under en stol at vi har slitt veldig i motgang de siste kampene. Vi klarte heller ikke å kjøre fra Bjugn i første omgang. I hvertfall ikke på resultattavla. Vi løp dem i senk, men klarte ikke å være presis nok. Det endte opp med mange tekniske feil, uten at vi stresset av den grunn. Vi følte at vi hadde god kontroll og at det ville løsne til slutt. Utover omgangen ble de mer og mer slitne, og vi fikk med oss en tomåls ledelse til pause.

I pausen ble vi enige om å fortsette å slite dem ut, samt at vi skulle gå i flere dueller fra midten. Vi satte oss et mål om å ikke slippe inn mer enn 20 og score mer enn 30.

Vi startet andre omgang med en spiller mer, og gikk rett opp til en 4 måls ledelse. Derfra og inn var det ingen tvil. Bjugn var slitne og ga opp. Vi klarte til slutt å lykkes med alle målene vi hadde satt oss med unntak av antall scorte mål. Stillingen ble 30-20 :-)

Nå går vi inn i en 3 ukers periode hvor vi dropper håndballen og setter oss på skolebenken. Vi skal evaluere årets sesong grundig og vi skal sette igang med å planlegge neste sesong. Når vi starter opp igjen etter 3 uker, vil vi ha en klar og tydelig plan. Da har vi 5 måneder på oss til å forberede sesongstarten. Det blir noe helt annet enn denne sesongen da vi hadde 5 uker sammen. Nå skal vi blant annet kaste stein i Gaula helt fram til Laksefisket starter. Hvis 20 spillere kaster 100 steiner hver, 3 ganger i uka i 5 mnd, blir det ca 140 000 stein. Det må vel kunne vises også på resultattavla neste sesong :-)